Slijedi ove upute za predaju oglasa:

 U slučaju da nemate profil na Wellbis oglasniku, kliknite na tab “Predaj oglas” koji se nalazi u gornjem desnom kutu. Na istoj stranici kliknite na polje registriraj se i ispunite obrazac za registraciju novih korisnika. Nakon registracije automatski se otvara Vaš korisnički račun i nastavljate dolje navadenim koracima.

  1. Ikona Predaj oglas nalazi se u gornjem desnom uglu, klikom na nju započinjete proces predaje oglasa.
  2. Odaberite vrstu oglasa.
  3. Odaberite kategoriju.
  4. Ispunite obrazac s traženim podacima i detaljnim opisom te pridružite fotografije svojem oglasu. Kupci vole fotografije, odaberite najbolje. Možete postaviti 5 fotografija. Neka polja je obvezno ispuniti jer inače nije moguće predati oglas. Nakon ispunjavanja obrasca  na WELLBIS oglasniku, morate kliknuti na Pošalji,
  5. Nakon uspješno provedenih prethodnih koraka na vašu email adresu zapromate potvrdu o registraciji i  o predaji oglasa.  Vaš oglas ide na provjeru i nakon odobrenja biće objeavljen. Potvrdu o objavljenom oglasu zaprimate na Vašu mail adresu. Želite li istaknuti Vaš oglas slobodno nas kontaktirajte. Ukoliko ste pretplatnik na magazin Wellbis, imate pravo na istaknuti oglas u trajanju od petnaest (15) dana.

Napomena: Oglas se može mijenjati i nakon objave. Prijavite se na Vaš korisnički račun, pronađite oglas koji želite mijenjati i jednostavno kliknite  na UREDIi oglas te napravite željene izmjene.

Sretno! I ne zaboravite – uvijek kada ste u nedoumici ili Vam je potrebna pomoć, obratite se našoj Korisničkoj podršci, rado će Vam pomoći.